Contact

ONDERHOUD

Garage Patrick voor een betrouwbaar onderhoud van uw auto aan betaalbaar tarief!

Voor een onderhoud aan uw auto in Antwerpen, Garage Patrick voert ze uit met zorg en aan betaalbaar tarief.

Om een auto veilig en betrouwbaar te houden is niet alleen een tijdig onderhoud essentieel, maar is het ook belangrijk dat het onderhoud grondig en met kennis van zaken wordt uitgevoerd.

De mechaniekers bij Garage Patrick in Antwerpen volgen regelmatig opleidingen bij diverse merken om hun technische kennis bij te schaven. Zo kunnen ze tijdig opmerken welke onderdelen extra aandacht vragen of welke herstellingen in de toekomst moeten worden voorzien.

Deze feedback krijgt u niet via allerhande documenten of receptionistes maar rechtstreeks via onze mechaniekers want bij Garage Patrick staat een duidelijke en directe communicatie tussen mechanieker en klant centraal.

Garage Patrick verzorgt klein en groot onderhoud van auto’s van alle merken maar heeft een specialisatie in het onderhouden en herstellen van Italiaanse merken zoals Fiat, Lancia en Alfa Romeo. Doordat Garage Patrick deel uitmaakt van het Magneti Marelli Checkstar netwerk kunnen onderhoud en herstellingen bovendien met onderdelen van Italiaanse topkwaliteit worden uitgevoerd en genieten de mechaniekers van de nodige support door de fabrikant zelf.

Voor een snel, correct en betaalbaar klein of groot onderhoud van uw auto heeft u met Garage Patrick in Antwerpen een betrouwbare garagist tegen een redelijke prijs.

Laat uw onderhoud door Garage Patrick uitvoeren. Wij garanderen u de perfecte service. Contacteer ons vandaag nog!