Contact

HERSTELLINGEN

Met een goede communicatie is uw auto in geen tijd en aan betaalbare prijs hersteld.

Goede materialen, degelijke vakkennis en open communicatie zorgen voor een snelle en betaalbare herstelling van uw wagen bij Garage Patrick in Antwerpen.

Garage Patrick heeft alles in uw huis om uw auto vlot en professioneel te herstellen. Van distributieriem tot motorblok, geen reparatie is onmogelijk voor het team van Garage Patrick in Antwerpen.

Voor alle merken auto’s kan u bij Garage Patrick terecht voor herstellingenen onderhoud. Een carrosserieafdeling hebben we niet, maar voor alle andere kleine en grote herstelwerken hebben wij de nodige infrastructuur en de professionele kennis beschikbaar.

Met een duidelijke en open communicatie tussen klant en mechanieker en met een vlotte afhandeling bent u in geen tijd weer de baan op. Bij Garage Patrick is het niet nodig om uitleg te geven aan een receptioniste en worden ingewikkelde werkbonconstructies vermeden. U praat direct met de mechanieker die ook de werkzaamheden zal uitvoeren. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw factuur, want met onze redelijke tarieven en deze tijdsbesparende communicatie zit u snel weer met de glimlach achter het stuur.

Tijdens het herstellen gebruikt Garage Patrick onder meer de kwaliteitsonderdelen van Magneti Marelli. Garage Patrick is erkende garage in het Magneti Marelli Checkstar netwerk in Antwerpen. Zo kunnen deze topmaterialen gebruikt worden bij herstellingen maar hebben de mechaniekers ook toegang tot de technische ondersteuning van deze topfabrikant.

Goede materialen, een degelijke vakkennis en een open communicatie zorgen voor een snelle en betaalbare herstelling van uw auto. Dit alles heeft Garage Patrick voor u in huis! Aarzel niet en contacteer ons nu voor al uw herstellingen.