Contact

Herstellen van mobilhomes en campers doe je altijd bij specialist Garage Patrick in Antwerpen.

Voor een autoherstelling zijn de meeste garages goed uitgerust, maar herstellingen aan mobilhomes zijn een minder evidente zaak. Voor alle herstellingen, met uitzondering van carrosseriewerken, kan u hiervoor bij Garage Patrick in Antwerpen terecht.

De werkplaats heeft niet alleen een aangepaste put voor mobilhomes maar Garage Patrick heeft ook de nodige expertise in huis om uw mobilhome vlot te herstellen. De meeste kampeerwagens waren vroeger immers op een FIAT chassis gebouwd en zo kwamen al snel vele mobilhomes op onderhoud bij gespecialiseerd FIAT garagist, Garage Patrick. Inmiddels is de garage hersteller voor alle merken auto’s en kampeerwagens, maar onderhoud en herstel van mobilhomes blijft nog steeds dé specialiteit.

Doordat Garage Patrick erkend verdeler is in het Checkstar netwerk van Magneti Marelli kan hij niet alleen de expertise van deze fabrikant inroepen, maar ook hun kwaliteitsonderdelen gebruiken voor herstellingen.

De mechaniekers bij Garage Patrick hebben bovendien niet alleen een directe communicatie met de constructeurs maar ook met u als klant! U hoeft geen uitleg te geven via tussenpersonen want onze mechaniekers horen graag van u hoe het rijgedrag van uw mobilhome is en welke aandachtspunten u ervaart. Zo sparen we niet alleen kostbare opzoektijd uit maar heeft ook u een rechtstreekse feedback en volledig overzicht van de uitgevoerde werken aan uw wagen.

Herstellen van mobilhomes en campers doe je altijd bij specialist Garage Patrick in Antwerpen. Contacteer ons vandaag nog!