Contact

Dé autogarage in Antwerpen voor onderhoud en herstelling van alle merken.

Een duidelijke en rechtstreekse communicatie tussen klant en mechanieker, daar draait het hem om bij autogarage Patrick in Antwerpen.

Onze mechaniekers luisteren naar uw verhaal en horen uit eerste bron welke vragen u heeft en welke herstellingen uw auto of mobilhome nodig heeft. Zo sparen we onnodige communicatie via tussenpersonen uit en is meteen de essentie duidelijk. Zonder overbodig zoeken kunnen de mechaniekers meteen aan de slag en is uw onderhoud of herstelling in geen tijd en aan betaalbaar tarief uitgevoerd.

Voor kleine en grote herstellingen aan auto’s en mobilhomes van alle merken heeft Garage Patrick de nodige infrastructuur en expertise in huis. Ook voor een check-up voor vakantie of voor een bezoek aan de technische keuring is Garage Patrick de autogarage die u zoekt in de regio Antwerpen.

Maakt u een afspraak en duren de werkzaamheden toch te lang om op te wachten dan wordt een gratis vervangwagen aangeboden. Zo blijft u mobiel voor de tijd van de herstelling.

Dankzij een erkend verdelerschap van kwaliteitsvolle Magneti Marelli onderdelen en een bijzondere expertise in Italiaanse merken en een specialisatie in onderhoud en herstellingen van Mobilhomes, is Garage Patrick veel meer dan een gewone garagist !

Kiezen voor Garage Patrick is kiezen voor kwaliteit. Contacteer ons vandaag nog!